Voor vragen bel ons op: 070 – 22 10 350

NEN 2580 plattegrond

NEN 2580 plattegrond
0 t/m 100 m²

300,-excl. BTW

NEN 2580 plattegrond
100 t/m 250 m²

400,-excl. BTW

NEN 2580 plattegrond
500 m² of groter

Per offerteexcl. BTW

NEN 2580 plattegrond
250 t/m 500 m²

500,-excl. BTW

NEN 2580 plattegrond

Een NEN plattegrond is een plattegrond waarbij er gemeten wordt conform het voorschrift van de NEN 2580. Een NEN 2580 plattegrond geeft een duidelijk beeld van de oppervlakte- en inhoudswaarden van het gebouw. Met deze norm kan onder andere het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO), netto vloeroppervlak (NVO) en het bruto vloeroppervlak (BVO) worden berekend.

1. Afspraak inplannen

Als u een NEN plattegrond wilt laten opstellen wordt er telefonisch een afspraak ingepland en eventuele vragen beantwoordt.

2. Inspectie van bedrijfspand

De meting van het gebouw vindt op locatie plaats. Onze NEN specialist schetst een plattegrond van het object en meet het gebouw conform de NEN 2580 in.

3. Uw plattegrond

De opgenomen meting worden op kantoor uitgewerkt in een NEN plattegrond. Op deze plattegrond wordt de VVO, NVO en BVO vermeld. Wij leveren de NEN plattegrond binnen één week aan.

De NEN 2580 meting

Wilt u een betrouwbaar inzicht over de exacte oppervlakte van uw vastgoed? Bij verkoop, aankoop en verhuur speelt het vloeroppervlak een belangrijke rol. Om onduidelijkheid te voorkomen biedt een NEN 2580 meting de uitkomst. Verschillende oppervlakken vereisen verschillende manieren van meten, vastgelegd in de NEN 2580. Door volgens deze voorschriften te meten, kunnen wij een betrouwbare plattegrond opstellen voor u. Onze specialisten doen uitsluitend metingen volgens de landelijke NEN 2580 norm, deze meting geeft duidelijk de enige juiste maten van bruikbaar oppervlak aan.

Wanneer heeft u een NEN 2580 plattegrond nodig?

Wanneer er een pand wordt verhuurd of verkocht is er vaak behoefte aan de exacte vloeroppervlakte. Dit vanwege het feit dat de vloeroppervlakte vaak een richtlijn is voor het bepalen van de huurprijs of verkoopprijs. Ook kan een NEN plattegrond gebruikt worden bij het herzien van de huurprijs of een contractverlenging.

Heeft u naast uw NEN 2580 plattegrond ook een energielabel voor uw bedrijf nodig? Ook bieden wij Funda plattegronden aan voor uw woning.

Vaste lage prijzen

Adficom maakt gebruik van vaste lage prijzen.

Groot werkgebied

Wij leveren NEN 2580 plattegronden voor bedrijven voor een groot deel van Nederland.

Ieder type bedrijfspand

Wij inspecteren en voorzien ieder type bedrijfspand van een NEN 2580 plattegrond.

Conform meetinstructie NEN 2580

Onze plattegronden worden ontwikkelt volgens de huidige NEN 2580 meetinstructie.

Binnen één werkdag reactie

Heeft u een aanvraag ingediend? Dan hoeft u niet lang te wachten. Wij reageren binnen één werkdag.

Snel en zeker

Adficom levert zijn NEN 2580 plattegronden snel en zeker volgens de NEN 2580 norm.

Wat is de NEN 2580 ?

NEN 2580 is de Nederlandse norm voor het bepalen van de oppervlakte en inhoud van een gebouw. Het vormt de basis van alle oppervlakte berekeningen van gebouwen. In de NEN norm worden verschillende soorten oppervlakten omschreven:

  • Verhuurbare Vloeroppervlakte (VVO)
  • Netto Vloeroppervlak (NVO)
  • Bruto Vloeroppervlak (BVO)

Waarom een NEN 2580 meting?

Met een NEN meting wordt uw object accuraat ingemeten conform de landelijke NEN 2580 norm. Hierdoor is er geen twijfel meer over het verhuurbaar vloeroppervlak, netto vloeroppervlak en bruto vloeroppervlak en weet u de exacte maten van uw object. Met de NEN 2580 kan er geen misverstand meer ontstaan over de exacte vloeroppervlakte. Ons motto is “Meten is Weten”.