Funda plattegrond

Funda plattegrond
0 t/m 100 m²

€ 150,-
excl. BTW

Funda plattegrond
100 t/m 250 m²

€ 250,-
excl. BTW

Funda plattegrond
250 t/m 500 m²

€ 350,-
excl. BTW

Funda plattegrond

Adficom is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inmeten van woonhuizen en het maken van digitale plattegronden. Wij beschikken over professionele meetapparatuur en bouwkundige kennis. De metingen zijn gebaseerd op de branchebrede meetinstructie en het inmeten gebeurt op locatie. Wij onderscheiden ons door accurate plattegronden en meetgegevens, maar vooral door onze snelle persoonlijke service.

1. Afspraak inplannen

Als u een Funda plattegrond wilt laten opstellen wordt er telefonisch een afspraak ingepland en eventuele vragen beantwoordt.

2. opmeten van woning

De meting van de woning vindt op locatie plaats. Onze inmeetspecialist schetst een plattegrond van de woning en meet de woning conform de meetinstructie in.

3. Opstellen Funda plattegrond

De opgenomen meting wordt op kantoor uitgewerkt in Floorplanner. Op de meetstaat wordt de gebruiksoppervlakte, gebouw gebonden buitenruimte, overige inpandige ruimte en externe ruimte vermeld. Wij leveren de Funda plattegrond binnen één week aan.

Waarom een Funda plattegrond ?

Funda plattegronden geven inzicht in de verschillende ruimtes en de afmetingen daarvan. Met een plattegrond kunnen kopers en huurders een goede inschatting maken van de woning. Tevens krijgt jouw woning op Funda een extra icoontje met ‘plattegrond’, dit zorgt voor een hogere ranking in de Funda zoekresultaten. Ook maakt u met een plattegrond uw objectpresentatie compleet

Wat is een Funda plattegrond ?

Een Funda plattegrond is een plattegrond waarbij er gemeten wordt conform de branchebrede meetinstructie van makelaars. Een Funda plattegrond geeft inzicht in de verschillende ruimtes en de afmetingen daarvan. Met deze meetinstructie kan onder andere de gebruiksoppervlakte, overige inpandige ruimtes, gebouw gebonden buitenruimte en externe bergruimte van de woning worden berekend.

Vaste lage prijzen

Adficom maakt gebruik van altijd vaste lage prijzen.

Groot werkgebied

Wij leveren Funda plattegronden voor een groot deel van Nederland

Conform norm makelaarsbranche

De plattegronden zijn Conform norm makelaarsbranche.

In enkele dagen uw plattegrond

Zodra wij de inmeting hebben uitgevoerd kunnen wij de Funda plattegrond meestal binnen 1 week aanleveren.

Speciaal voor Funda

Onze plattegrond zijn speciaal ontwikkelt voor op Funda.

Binnen één werkdag een reactie

Heeft u een aanvraag ingediend? Dan hoeft u niet lang te wachten. Wij reageren binnen één werkdag.

Wat is de Branchebrede meetinstructie ?

De gebruiksoppervlakte die op Funda wordt vermeld zijn conform deze meetinstructies. Deze meetinstructie is vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer. In de meetinstructie staat beschreven wat er wel en niet mag worden meegerekend als oppervlakte van een woning. Om woningen goed met elkaar te kunnen vergelijken is er voor gekozen om de ruimten apart te benoemen en onderscheid te maken op basis van de bruikbaarheid van de ruimten. De ruimtes die apart benoemt worden zijn:

  • Gebruiksoppervlakte
  • Overige inpandige ruimtes
  • Gebouw gebonden buitenruimte
  • Externe bergruimte

De voordelen van een Funda plattegrond:

  • Alle afmetingen en indeling van jouw huis in één oogopslag.
  • Een potentiële koper of huurder krijgt een beter overzicht van alle ruimtes.
  • Een hogere ranking in de zoekresultaten van Funda.
  • De gebruiksoppervlakten overzichtelijk in een meetrapport.

Extra informatie

Gaat u uw huis binnenkort verkopen of verhuren? Dan heeft u een energie-index voor woningen nodig. Vraag deze aan via Adficom. Tevens bieden wij ook NEN 2580 plattegronden aan. Heeft u nog vragen bekijk dan onze Vraag & antwoord pagina